Vihreän liiton puoluekokoukseen Oulussa parhaillaan osallistuvat Vantaan Vihreiden edustajat ehdottavat Vihreän liiton puoluekokouksen järjestämistä vuonna 2016 Vantaalla.

Vantaalla on monia paikkoja, missä puoluekokous voidaan järjestää toimivasti, esimerkiksi Energia Areena ja Korson Lumo. Puoluekokoukseen osallistuu vuosittain noin 400 äänivaltaista edustajaa ja lisäksi kymmenittäin muita puolueen aktiiveja.

– Puoluekokous on mainio paikka esitellä Vihreän liiton jäsenille Vantaan dynaamista kaupunkisuunnittelua ja onnistuneita liikenneratkaisuja, kuten 2015 kesällä avattavaa Kehärataa, ideoi Vantaan Vihreiden puheenjohtaja Eve Rämö. Puoluekokouksen järjestäminen tuo myös lisää näkyvyyttä Vantaalle lehdistössä ja muissa medioissa ja kerää valtakunnallista huomiota.

– Vantaata voitaisiin esitellä tuolloin Etelä-Suomen parhaimpana vapaa-ajankalastuspaikkana Tikkurilankosken padon purkamisen myötä. Kokouspaikkana nyt oleva Oulu voi toimia esimerkkinä toimivan pyöräilyverkon suunnittelussa, toteaa kaupunginvaltuutettu Anssi Aura.
Lisätietoja:
Eve Rämö, 044 974 1458, eve.ramo@vantaanvihreat.fi
Anssi Aura , 044 999 8888, anssi.aura@vantaanvihreat.fi