Osallistu

Tule mukaan tekemään vihreämpää Vantaata!

Tervetuloa mukaan Vantaan Vihreisiin eli VaViin! Vantaan Vihreiden toiminnassa voit olla mukana monin tavoin.

Jäseneksi voit liittyä täällä – jäsenmaksulla tuet työtä vihreämmän Vantaan eteen. Kun liityt jäseneksemme, liityt samalla johonkin vihreään yhdistykseen. Yhdistyksistä voit lukea lisää täältä ja valita omasi.

Voit liittyä Vantaan Vihreiden tiedotuslistalle tästä. Listalle lähetetään 0-2 viestiä kuukaudessa, mm. jäsenkirje, vuosikokouskutsut ja haut avoimiin luottamustoimiin. Lista on tarkoitettu Vantaan Vihreiden jäsenyhdisten henkilöjäsenille. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jos poliittinen keskustelu saa sinut syttymään, suosittelemme liittymistä jäsenillemme tarkoitettuun Vantaan Vihreät aktiivit -keskusteluryhmään Facebookissa. Myös vantaalaisia vihreitä kaupunginvaltuutettuja kannattaa laittaa someseurantaan, jos kuulumiset kuntapolitiikasta kiinnostavat.

Kaupunginvaltuuston lisäksi me Vihreät vaikutamme päätöksentekoon Vantaalla lukuisten luottamuspaikkojen kautta, esimerkiksi lautakunnissa ja niiden jaostoissa. Jos luottamuspaikka jossain kaupungin toimielimessä kiinnostaa, kannattaa seurata jäsentiedotuslistaamme, jossa ilmoitamme kesken valtuustokauden hakuun tulevista luottamuspaikoista. Jäseneksi voit liittyä täällä.