Eskolin Jori

Eskolin Jori

Olen Perttelin metsistä kotoisin oleva kahden pienen pojan isä ja fantastisen vaimon omaava mies. Ammatiltani olen Lean Manager globaalisti toimivassa suuryrityksessä. Minä haluan edes vähän yrittää tehdä maailmasta paremman paikan, jotta pojalleni jäisi hyvä perintö ympärilleen ja sydämeensä.

Teemoja: koulu, varhaiskasvatus, työ, terveys, luonto, perusarvot ja hyvinvointivaltion puolustaminen.

Näitä asioita haluan vielä erikseen nostaa esille:
1. Terveet yritykset voivat maksaa tervettä palkkaa - ja yritysten on mahdollista olla terveitä. Yritykset ja koulutetut ihmiset ovat hyvinvointimme ydin, mutta ihmisten tulee elää palkallaan. Tämä on hyvin yksinkertaista ja hyvin haastava, mutta mahdollinen yhtälö.
2. Luonto ja maapallo. Olen metsästä kotoisin ja vain metsässä tunnen olevani todella kotona. Ja luonto on se, joka meille kaikille elämän antaa, jotenka ei unohdeta sitä.
3. Ihmisarvot ja niiden kunnioitus. Jos me alamme tinkimään ihmisarvoista ja rajaamaan ihmisiä eri kasteihin ja jos lopetamme heikoimmista huolehtimisen, olemme todella upottamassa länttä. Ja me tekisimme sen ihan itse.
4. Terveys on parasta terveydenhuoltoa. Minä olen leveyssuuntaan kasvavassa iässä oleva 104kg mies ja jos en ala elämään terveellisesti,tulen vielä kalliiksi ja mikä pahinta, en näkisi poikani menevän kouluun, valmistuvan yliopistosta ja siirtyvän Liverpooliin Jari Litmasen jalanjäljissä.
5. Suomi. Olen matkustanut miltei jokaisessa Euroopan maassa ja vieraillut sadoissa yrityksissä ympäri maailmaa - ja kyllä: Suomi on fantastinen, tasavertainen, tasa-arvoinen, rehellinen, vapaa, hyvin koulutettu, rehti ja yritteliäs maa. Ja minusta tästä maasta ja sen ihmisistä kannattaa edelleen pitää huolta!