Sjöholm Johanna

Sjöholm Johanna

Olen 44-vuotias vantaalainen suurperheen äiti.

Olen syntynyt Sipoossa kaksikieliseen perheeseen ja kasvanut Söderkullassa, Haukiputaalla sekä Itä-Helsingin Kontulassa. Nuoruuteni asuin Itä-Helsingissä ja Länsimäessä sekä Hakunilassa, mutta koko aikuisuuteni olen asunut Hakunilan suuralueella lukuun ottamatta muutamaa vuotta Helsingin Käpylässä.
Asun nyt Vaaralassa. Perheeseeni kuuluu 4 lasta ja mies sekä koira. Vapaa-ajallani ulkoilen paljon luonnossa koiramme kanssa.

Valmistuin ylioppilaaksi Helsingin Yhteislyseosta vuonna 1991. Opintoni ovat painottuneet johtamiseen ja yrittäjyyteen. Työhistoriani on hyvin monipuolinen.
Päätoimisesti olen ollut Nicehearts ry:n toiminnanjohtaja vuodesta 2008. Olen perustanut yhdistyksen vuonna 2001. Minulle tärkeää politiikassa on saada vaikuttaa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi.

Olen Vihreiden Naisten hallituksen jäsen ja poliittisen työryhmän puheenjohtaja sekä Vantaan Vihreiden Naisten varapuheenjohtaja. Lisäksi olen jäsenenä Vantaan monikulttuurisuusneuvottelukunnassa ja ympäristölautakunnassa, Elävä Tikkurila ry:ssä ja Västersundoms Hem och skola rf:n hallituksissa. Toimin myös Vantaan Yrittäjänaisten puheenjohtajana.

Tärkeimpinä tavoitteinani pidän hyvinvoinnin ja luonnonsuojelun puolustamista sekä eläinten hyvinvoinnin takaamista. Tarvitsemme korjaavia ja erityisesti ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuuden turvaamiseksi. Minulle merkittäviä teemoja ovat työllisyys, kotoutuminen sekä lasten ja nuorten turvallinen ja viihtyisä kasvuympäristö.

Olen rehellinen ja avoin. Haluan kuunnella ja siten oppia uutta. Haluan tarjota äänen ja vaikutuskanavan niille ihmisille, joilla sitä ei ehkä muutoin olisi. Minulle tärkeää on tehdä töitä yhdessä ja rakentaa sekä luottamusta että avointa dialogia kaikkien asukkaiden keskuudessa. Arvostan moninaisuutta. Se on tulevaisuuden voimavara.