Vihreiden puoluevaltuuskunta kokoontui viikonlopulla Vantaan Kartanonkoskella. Useat kokousedustajat katselivat ihastuneena ympärilleen ja hämmästelivät, että tälläistäkö Vantaalla oikeasti on. Monelle ainoa kuva Vantaasta onkin syntynyt junan tai auton ikkunasta katsellessa. Pääradalle näkyvistä Havukosken betonitorneista on tullut kotikaupunkimme tunnusmerkki monen vieraspaikkakuntalaisen silmissä. Kartanonkoski on erinomainen esimerkki uudesta lähiörakentamisesta jota kelpaa esitellä myös vieraille. Toivottavasti kehäradan varrelle nousevat uudet alueet Kivistössä ja Leinelässä nousevat samalle tasolle.

Kokouspaikkana Pakkalan oppimis- ja informaatiotalo Point tarjosi esinomaiset puitteet. Ala-aulan lasiseinillä erotettuun oppimiskeskukseen saatiin sisutettua valoisa ja toimiva kokoustila liki 100 hengen kokoukselle. Paikaliset asukkaat saattoivat seurata kokouksen kulkua lasiseinän takaa. Kokouksessa hyväksyttiin vihreiden valtakunnallinen kunnallisvaaliohjelma 2008 missä ilmastonmuutoksen torjuminen tulee olemaan keskeisessä roolissa palveluiden turvaamisen ja yhdenvertaisuuden takaamisen rinnalla.