Vantaan vihreät seurakuntavaaliehdokkaat ovat mukana Tulkaa Kaikki –liikkeen listoilla. ”Emme asettaneet vaaleihin omaa ehdokaslistaa, sillä Tulkaa Kaikki -liike uudistusmielisenä ryhmänä edustaa omia arvojamme, joiden pohjalta haluamme seurakuntia kehittää”, toteaa vihreä seurakuntavaaliehdokas ja vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Anniina Kostilainen Vantaankosken seurakunnasta. Kostilaisen mukaan Tulkaa Kaikki – liikkeen tavoitteet naispappeuden, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien ja oikeudenmukaisuuden puolesta ovat linjassa vihreiden tavoitteiden kanssa.

Vantaankosken seurakunnasta ehdolla oleva vihreä kaupunginhallituksen jäsen Sirpa Pajunen toteaa yhteistyön Tulkaa kaikki – liikkeen kanssa järkeväksi. ”Emme ole mukana seurakuntavaaleissa tehdäksemme politiikkaa, vaan viedäksemme eteenpäin meille tärkeitä arvoja. Nyt tarvitaan rehellistä keskustelua ja ennakkoluulottomia avauksia.” Pajunen toteaa.

Seurakuntavaalit käydään marraskuussa 2010. Tänä vuonna seurakuntavaalien äänestysikäraja on ensimmäistä kertaa 16 vuotta.

Vantaan Vihreät seurakuntavaaliehdokkaat löydät täältä.

Lisätietoja:

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Anniina Kostilainen puh. 044 5840 164

Kaupunginhallituksen jäsen Sirpa Pajunen puh. 050 5770 982