Vantaan Vihreät nuoret ja opiskelijat herättelevät keskustelua luonnon monimuotoisuudesta

Vantaan Vihreät nuoret ja opiskelijat (ViNOVa) tuo Tikkurilan lukioon asiantuntijoita ja vaikuttajia keskustelemaan luonnon monimuotoisuudesta. Perjantaina 26.11. lukion auditorioon saapuvat keskustelemaan UPM:n ympäristöpäällikkö Timo Lehesvirta, Metsähallituksen aluepäällikkö Erkki Virolainen, vihreä kansanedustaja Timo Juurikkala sekä kalastaja Pentti Linkola.

”Tilaisuudesta tulee mielenkiintoinen ja olemme valmistelleet tätä jo jonkin aikaa innolla. Haluamme luonnon monimuotoisuuden juhlavuoden kunniaksi herättää keskustelua luontomme tilasta sekä eri tahojen vastuusta”, kertoo tilaisuuden juontava ViNOVan puheenjohtaja Juhis Ranta.

Mikä on luonnon monimuotoisuuden tila Suomessa ja maailmassa? Mitä sille voi ja pitäisi tehdä? Mitä eduskunta voi tehdä? Entä yritykset? Onko suojelualue verkosto tarpeeksi kattava? Miten ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuus liittyvät toisiinsa? Näitä ja monia muita kysymyksiä käsitellään perjantaina Tikkurilassa.

”Myös yleisö pääsee osallistumaan keskusteluun, joten toivomme, että paikalle saapuu mahdollisimman paljon väkeä esittämään panelisteille haastavia kysymyksiä ja näkökohtia”, visioi Juhis Ranta.
Lisätietoja:
Juhis Ranta 045 269 4441
Terhi Niinimäki 040 702 9371
Tapahtuman tiedot:
Paneelikeskustelu luonnon monimuotoisuudesta
26.11. klo 18.00 Tikkurilan lukion auditoriossa, Valkoisenlähteentie 53

Keskustelemassa:
Pentti Linkola, kalastaja
Timo Juurikkala, kansanedustaja (vihr.)
Timo Lehesvirta, UPM
Erkki Virolainen, Metsähallitus

Juontajana: Juhis Ranta, Vantaan vihreät nuoret ja opiskelijat