TIEDOTE 16.1.2011

Metsänhoitaja Anniina Kostilainen jatkaa Vantaan vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajana. Kostilaisen mukaan tulevan kauden suurimpia kysymyksiä tulevat olemaan metropolialuetta koskevat ratkaisut,  Vantaan velkaantumiseen liittyvät riskit sekä Östersundomin kaavoituksen eteneminen. Valtuustoryhmän varapuheenjohtajina jatkavat Mikko Mäkelä ja Maria Saarivuo.

Vihreä valtuustoryhmä esittää päivähoidon suunnittelija Mikko Mäkelää Petteri Niskasen tilalle kaupunginhallituksen varsinaiseksi jäseneksi. Mäkelä kokee tulevien vuosien suurimpina haasteina Vantaalla syrjäytymisen ja eriarvoistumiskehityksen ehkäisyyn, peruspalveluiden turvaamiseen sekä työllisyyteen liittyvät kysymykset.

Kaupunginhallituksen varajäseneksi valtuustoryhmä esittää nuoriso-ohjaaja ja dokumentaristi Keijo Pihlströmiä. Sirpa Pajunen jatkaa toiselle kaksivuotiskaudelle ja hänen varajäsenenään jatkaa Jaana Huhta. Pajusesta tulee samalla kaupunginhallituksen 2.varapuheenjohtaja.

Mäkelän tilalle vapaa-ajan ja asukaspalveluiden lautakunnan varsinaiseksi jäseneksi valtuustoryhmä esittää myyntineuvottelija Anssi Auraa.

Vantaan Vihreä valtuustoryhmä käsitteli valintoja 13.1. järjestäytymiskokouksessaan. Kaupunginhallituksen ja lautakunnan jäsenten lopulliset valinnat tehdään kaupunginvaltuuston kokouksessa 31.1.

Lisätiedot:
Anniina Kostilainen, puh 044 584 0164
Mikko Mäkelä, puh 050 341 7386