jos olet miettinyt mitä voisit tehdä vihreän eduskuntavaalikampanjan hyväksi, älä enää mieti  – tule mukaan Tuijan kampanjaan !

Aiemmin Tuija on ollut ehdolla Helsingin vaalipiirissä ja valittiin eduskuntaan viime vaaleissa Vihreiden listan ykkösenä.   Nyt Tuija on ehdolla Uudellamaalla ja tarvitsee monenlaista apua ja asiantuntemusta niin vaalitilaisuuksissa kuin niiden valmistelussakin.  Nyt jo tiedämme, että puolueiden välillä tiukin ja jännittävin kamppailu käydään juuri Uudenmaan vaalipiirissä.

Kampanja käynnistyy Vantaan Tikkurilassa, Lasten ja Nuorten kulttuuritalo Vernissassa, perjantaina 4.2. klo 18.00. Tuijalta kuulemme vaalikevään kiinnostavimmista tapahtumista niin eduskunnassa kuin vaalikentilläkin ja tietysti Tuija julkistaa meille vaaliteemansa. Tilaisuuden juontaa Sallamaari Repo ja kampanjan nuotit kertoo kampanjapäällikkö Sirpa Hertell.

Jos olet miettinyt, että et ehdi tai voi sitoutua aikaa vieviin vaalihaasteisiin, tule kuitenkin katsomaan olisiko Tuija juuri se ehdokas, jota haluat kannustaa vaalivoittoon Uudellamaalla.

Tule kuulemaan missä Tuija kampanjoi ja mistä puhutaan tänä vaalikeväänä !

Sydämellisesti tervetuloa,

Sirpa Hertell
Tuija Braxin kampanjapäällikkö

Ari Väisänen, Sallamaari Repo ja Pirjo Hiidenmaa
Tuijan tukiryhmästä

Paikka: Lasten ja nuorten kulttuuri- ja monitoimitalo Vernissa
Tikkurilantie 36 01300 Vantaa, kokoushuone 2. kerros. Autoilijoiden on hyvä jättää autonsa Heurekan parkkipaikalle. Tikkurilan asemalta on matkaa Vernissaan 400 m.

– ilmoittautuminen mielellään ennakkoon:
sirpa.hertell@vihreat.fi
050- 56 66 818