259

Aviapoliksen bussiyhteydet ovat periaatteessa parantuneet, kun Ylästön rampiksi kutsuttu pysäkki on pystytetty Tuusulanväylälle. Ennen Tuusulanväylän busseille ei ollut pääsyä. Takaisin tullessa tosin melkein kaikki 6:lla alkavat seutulinjat jäivät vähintään Kirkonkylään: nyt suuri osa näistä pysähtyy samaiselle Ylästön rampille toiselle puolen tietä lähelle Helsinge skolania. Kävelymatka kotiin on lyhentynyt muutamia satoja metrejä.

Kuinkahan moni oikeasti kävelee Tuusulanväylälle pysäkille? En ole koskaan nähnyt siellä ketään. Eivätkö aviapolislaiset ole löytäneet näitä linjoja? Vai olenko katsonut jotenkin ohi? No, onhan sinne melkoinen kävelymatka Kartanonkosken ytimestä, alle kilometrin kuitenkin.

Kun Kehärata valmistuu, niin liikennöinti lipunee kohti syöttöliikennettä Aviapoliksen asemalle. Kuinkahan junaliikenne kestää lisäkapasiteetin raiteilletulon? On tosi hyvä, että Tuusulanväylällä on pysäkki. Kaikkia sitä kautta ajavia linjoja ei varmaankaan voida lakkauttaa.

Jep. Olen Marjarata-pessimisti.

Tuusulanv. ramppi 2, pysäkki V6852, osoite Tuusulanväylä
613 615 623 623Z 635 - Rautatientori  640 - L-as.  633 633A 633K 633N - Rautatientori  

Permalink

| Leave a comment  »