Rekka453

Lievä tovi vierähtänyt viime posteroutuksesta. Kukaan ei ole tullut kysymään, etkö enää kirjoita, eikä minullakaan ole ollut vieroitusoireita.  Onhan noita blogeja, palstoja ja sanojen peräkkäinpanijoita yllinkyllin.

Kaksi pientä nostoa:

1. Velosport lupasi minulle Colnago World Cupin koeajoon 27.4. Pyörä oli kuitenkin edelleen paketissa, kun lompsin liikkeeseen. Ei se mitään. Niin. Onhan noita pyöriä ja liikkeitä ja minulla aikaa.

Ehkä en tarvitsekaan moista cyclocrossia. Poljettava sitäkin on, kunnes joku sen kuitenkin varastaa.

2. Yhdyskunnantietä on remontoitu ja tietöity jo hyvän tovin. Yhdistetylle jalkakäytävälle ja pyörätielle on rakennettu kuvassa jotenkuten näkyvän kaltainen haitake, joka on mitä ilmeisimmin jonkinlainen versio suojatiestä. Näitä on pitkän tien varrella muutamia.

Tässä pyöräilijä joutuu ylittämään tien jalankulkijoiden puolelta, koska pyörätien kohdalta kivetykset estävät normaalin ajamisen. Kun tiellä on ruuhkaa, niin koukkaan mielummin vaikka autotien puolelta pidemmän matkan. Jos tarkoitus on saada pyöräilijä hidastamaan, niin se ei, ikävä kyllä, ainakaan minun tapauksessani onnistu. Huomio menee esteen väistämiseen, eikä esim. mahdollisen sivukadulta ajavan auton aikeiden ennakointiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Permalink

| Leave a comment  »