Vaalitappion jälkeen Vihreisiin on liittynyt lähes 1800 uutta jäsentä. Lämmin kiitos tuesta niin uusille kuin vanhoille jäsenillemme!

Olit sitten uusi tai vanha vihreä, apuasi tarvitaan. Vastaa kyselyyn ja kerro, mitä haluat Vihreissä tehdä tai miten haluat Vihreitä kehittää – me otamma yhteyttä ja kerromme, miten voit auttaa ja tulla mukaan rakentamaan vihreämpää Suomea sekä uudistamaan Vihreitä! Kyselyn löydät täältä.

Eräs tapa vaikuttaa Vihreiden politiikkaan on osallistua Vihreiden puheenjohtajan valintaan. Ehdolle puheenjohtajaksi ovat Anni Sinnemäki Helsingistä, Mika Flöjt Rovaniemeltä sekä Ville Niinistö Turusta.

Puheenjohtajavalinnasta järjestetään jäsenäänestys – ensimmäistä kertaa Suomessa. Äänioikeutettuja ovat kaikki Vihreiden jäsenet, jotka ovat liittyneet puolueeseen viimeistään 30.4.2011.

Jäsenäänestys järjestetään toukokuussa, lisätietoa äänestystavoista ja -ajoista tarjoamme pian. Toukokuussa järjestämme mm. puheenjohtajadebatteja ja keskustelutilaisuuksia paitsi eri puolella Suomea, myös verkossa.