Aviapolis

Sain yhteydenoton Aviapoliksen asukkaalta. Kiitos. Sen innoittamana seuraava:

Aluetoimikunta oli panostanut ajallisesti että rahallisesti viime viikonlopun kaupunkijuhlien tapahtumaan Illenpuistossa. Paikalla oli väkeä kourallinen. Sunnuntain kirppiksellä osallistuminen oli tätäkin latteampaa. Viis säästä.

Aviapolis on musta aukko, jossa ääni ei kulje. Se on tiedotuksellinen umpio, jolla ei ole tähän mennessä ollut edes omaa aluesivustoa, kun sekin on rakennettu Tiksipoliksen yhteyteen. Kuka on joskus kuullut edes sen?

On merkillepantavaa, ettei tieto kulje, vaikka tiedotusvastuu on kaupungilla. Ymmärrän sen, ettei yhdistysten panostuksella saada tapahtumista pidettyä ääntä, mutta sitä en, ettei edes kaupunkijuhlaorganisaation megafoni toimi Aviapoliksessa. Haloo!  Kuin tuuleen huutaisi.

Aviapoliksessa ei ole kunnollisia ilmoitustauluja, ei toria, ei keskipistettä, ei edes nettisivustoa. Luukuttaminen on melko turhaa, koska portaissa on ovikoodit ja suuressa osassa postiluukkuja mainosjakokielto. Epäekologisuuskin mainittu.

Kaupungin, aluetoimikunnan ja yhdistysten tulisi yhdessä pohtia, miten tiedotusta saataisiin tehokkaammaksi meidän lippulaivasuuralueellamme – joka on yritysten lisäksi myös asukkaiden alue. Kovin usein kuulee kommentteja ”ai, missä tästä oli kerrottu”.
Puskaradiokaan ei soi tarpeeksi kovaa uudella alueella, jossa ihmiset eivät vielä tunne toisiaan.

Permalink

| Leave a comment  »