Euroopan vihreiden kesäyliopisto järjestetään Frankfurt an der Oderissa, Saksan ja Puolan rajakaupungissa 8.-11.9.2011. Frankfurt an der Oderin kaupunki symboloi uuden ja vanhan Euroopan yhdentymistä: joen yli johtavan sillan toisella puolella sijaitsee Puolan Slubice.

Kesäyliopisto on luonteeltaan rento tapahtuma, jossa oppimisen lisäksi viihdytään yhdessä ja keskustellaan Euroopan laajuisesta vihreästä politiikasta. Viikonlopun aikana järjestetään luentoja, seminaareja ja työryhmiä mm. vihreän ulkopolitiikan vaihtoehdoista, EU:n yhteisestä maatalouspolitiikasta, oikeistopopulismista, vihreästä taloudesta ja uusiutuvasta energiasta, eurooppalaisesta tasa-arvopolitiikasta ja lukuisista muista mielenkiintoisista aiheista. Lisäksi ohjelmassa on tutustumista muihin Euroopan vihreisiin sekä ”Slubfortin” (Frankfurt + Slubice) ympäristöön.

Lisätietoa alustavasta ohjelmasta löydät osoitteesta:

http://www.green-summer-university.eu

TULE MUKAAN MATKALLE!
Vihreä Sivistys- ja Opintokeskus ViSiO järjestää Suomen Vihreille yhteismatkan kesäyliopistoon.

Matkan hinta tulee olemaan enintään 180€ plus hotelli- tai hostellimajoitus paikan päällä. Matkan hinta saattaa tulla vielä alaspäin, mikäli saamme matkalle rahoitusta Vihreältä europarlamenttiryhmältä. Hinta sisältää lennot Helsingistä Berliiniin ja takaisin, kesäyliopiston osallistumismaksun sekä ruoat ja virvokkeet paikan päällä. Majoitus maksaa ennakkotietojen mukaan 18 euroa – 45 euroa per yö jaetuissa huoneissa (yhteensä 3 yötä).

Matkalle on mahdollista lähteä torstaina tai perjantaina. Lähtö takaisin Suomeen on sunnuntaina 11.9.

Ilmoittautumiset perjantaihin 17.6. mennessä osoitteessa:

http://www.webropol.com/P.aspx?id=556227&cid=120198975

Kun matkan hinta tarkentuu, ilmoitamme siitä kaikille osallistujille!

Tervetuloa!

Lisätietoja: Taru Anttonen, p. 044 727 3244, taru.anttonen@visili.fi