Kaupunginvaltuuston selostustilaisuudessa torstaina 12.4.2012 klo 17 alkaen selostetaan esityslistan asioita 23, Lausunto valtiovarainministeriölle Kunnallishallinnon rakenne -työryhmän selvityksestä sekä kuntauudistukseen liittyvistä muista uudistuksista, 11, Valtion ja Vantaan kaupungin välinen aiesopimus (2012-2015) pitkäaikaisasunnottomuuden poistamiseksi ja 21, Asemakaavan muutos nro 001932 ja tonttijako sekä tonttijaon muutos, Ojanko ja Hakunila sekä esityslistan ulkopuolelta Vantaan kaupungin johtamisjärjestelmää.
Lisäksi pidetään kyselytunti.

Valtuustoryhmä kokoontuu selostilaisuuden jälkeen noin klo 19 vihreiden ryhmähuoneessa. Valtuustoryhmän kokouksessa käydään läpi tulevan valtuuston kokouksen esityslista ja muita ajankohtaisia asioita. Valtuuston esityslista löytyy osoitteesta: http://192.49.193.12/ktweb/. Valtuustoryhmän kokoukset ovat avoimia kaikille vantaalaisille vihreille.