Vantaan Vihreät maksaa kuntapäivien majoituksen (2-hengen huoneissa) kaikille kunnallisvaaliehdokkaiksi lähteville! Laita ilmoittautumisen yhteydessä viesti toiminnanjohtajalle (tuomas.rinne@vantaanvihreat.fi), mikä olet lähdössä ehdolle ja haluat ilmaisen majoituksen.

VIHREÄT KUNTA- JA KULTTUURIPÄIVÄT JYVÄSKYLÄSSÄ 20.-21.8.2011

Jyväskylä täyttyy kulttuurista ja kuntapäättäjistä elokuun kolmantena viikonloppuna, jolloin kaupungissa järjestetään samanaikaisesti Vihreät kunta- ja kulttuuripäivät. Molempien päivien teemoina ovat arkkitehtuuri ja yhdyskuntasuunnittelu.

VIHREÄT KUNTAPÄIVÄT

Vihreät kuntapäivät on viikonlopun mittainen koulutustapahtuma, joka on avoin kaikille Vihreille kunnallistoimijoille ja kunnallispolitiikasta kiinnostuneille.

Lauantaina ohjelmaa on klo 11-17. Ohjelmassa luentoja ja keskustelua mm. kestävästä yhteiskuntasuunnittelusta sekä ekologisesta asumisesta ja rakentamisesta eri kokoisissa kunnissa.

Sunnuntaina ohjelmaa on klo 10-15.30. Ohjelmassa workshopit pyöräilystä, asukkaiden osallistumisesta kaupunkisuunnitteluun, kuntien energianeuvonnasta ja kuntien kulttuuripolitiikasta. Päivä päättyy Hypermarket Nation –dokumenttielokuvanäytökseen.

Kuntapäivien ohjelma järjestetään kaupunginkirjastossa (Vapaudenkatu 39). Katso tarkka ohjelma ja puhujat sivulta www.vihreat.fi/kuntapaivat

Kuntapäiville mahtuu 100 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmista paikkasi ilmoittautumalla saman tien osoitteessa www.vihreat.fi/kuntapaivat!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 10.8.!

VIHREÄT KULTTUURIPÄIVÄT

Vihreät kulttuuripäivät on kaikille avoin kulttuuritapahtuma. Kuntapäivien seminaarien lisäksi Jyväskylässä on tarjolla vihreää kulttuuriohjelmaa, mm.:

– perjantaina Vakiopaineessa esiintyy Matti Johannes Koivu

– lauantaina klo 11 arkkitehtuurinen kävelykierros

– lauantaina Jyväskylä Cycle Chic -valokuvausta kävelykadulla

– lauantaina klo 18 Vihreä Valo -taidenäyttelyn avajaiset

– lauantain iltaklubilla Lutakossa esiintyy Uusi Fantasia

Katso tarkat ohjelmatiedot osoitteesta: www.visili.fi/kulttuuripaivat

LISÄTIETOJA

Tilaisuudet järjestävät yhteistyössä Vihreä Sivistys- ja Opintokeskus ViSiO, Vihreä liitto ja Jyväskylän Vihreät.

Lisätietoja antaa ViSiOn suunnittelija Taru Anttonen: taru.anttonen@visili.fi ja 044 727 3244.

Tervetuloa oppimaan ja keskustelemaan vihreästä kuntapolitiikasta sekä nauttimaan vihreästä seurasta ja kulttuurista!

Kesäisin terveisin,

Taru Anttonen