Vihreiden budjettipalaveri pidetään sunnuntaina kello 14 alkaen Myyrmäen Arkissa (Liesitori). Kokouksessaan käydään yksityiskohtaisesti läpi ensi vuoden talousarvio ja vihreiden esitykset siihen liittyen. Tarjolla on kahvia/teetä ja pientä purtavaa.

Käsittelylle ei ole tarkkaa aikataulua, mutta noudatamme budjettikirjan (luettavissa netistä http://www.vantaa.fi/fi/hallinto_ja_talous) järjestystä. Ilmoittautumiset Tuomakselle tuomas.rinne@vantaanvihreat.fi.

Tilaisuus on tarkoitettu ennenkaikkea vihreille luottamushenkilöille, mutta myös kaikki vihreiden jäsenet saavat halutessaan osallistua. Jos et pääse tilaisuuteen, voit toimittaa kommenttisi sähköisesti Tuomakselle.

Talousarvio laaditaan tänä vuonna hyvin niukoissa tunnelmissa. Isot investoinnit kasvattavat kaupungin velkaa, ja maailmantalouden epävarmuus näkyy myös kaupungin talouden suunnittelussa. Kaikki toimialat ovat laatineet hyvin tiukat budjetit, joissa ei ole juurikaan liikkumavaraa. Poliittisesti budjetin laatiminen tulee olemaan vaikeaa, sillä rahaa ei saada taiottua mistään lisää. Hyvin pieniä korotuksia ja painotusten muutoksia voidaan toki esittää.

Terveisin,
ryhmyri Anniina