Aurattu tänä aamuna klo. 05.00 kertaallleen. Raskaat autot ja käytävien auraajat auraavat eri nopeutta, joten sinnne käytävälle voi välillä lentää tavaraa.

 
Tällä hetkellä ko. auraajalla on väärät terät ja jälki on todella huonoa. Pitää olla kumitettu verkkoterä, kuten sopimuksessa  (on tavallinen verkkoteterä ja loska menee läpi rei’istä. Urakoitsija on luvannut vaihtaa terät.

Se, että Helsingin puolella ei ollut mitään ongelmia kannattaa tutustua rahoitukseen/m2, jossa Helsingillä on puolet enemmän rahoitusta/m2 ja huomattavasti vähemman kuin Espoon kaupungilla.

Vastaava tiemestari Juha Hämäläinen

Kiitos vastauksesta. Toivottavasti auraaja saa nopeasti oikean ja sopimuksen mukaisen terän. Mielestäni ”sinne käytävälle” tavaran lentäminen on aika hullua, mutta en toki esitä aurausalan ammattilaista. Olen iloinen, että sain näin nopeasti vastauksen. 

Jaana

Kuva_1206

Permalink

| Leave a comment  »