Presidenttiehdokas Pekka Haaviston toisen kierroksen vaalivalvojaisia vietetään sunnuntaina 5. helmikuuta Tavastia-klubilla (Urho Kekkosen katu 6, Helsinki). Vaalituloksen jännittämisen lisäksi ohjelmassa on jälleen musiikkia: illan aikana lavalle nousevat Haaviston muusikkotukijat. Illan juontajapareina toimivat Katja Ståhl ja Lorenz Backman sekä Rauli Virtanen ja Helena Itkonen.

Illan aikataulu:

Kello 18.00-18.30 Kutsuvierastilaisuus kansalaisvaltuuskunnan jäsenille.
Kello 18.30–19.30 Pekka Haavisto puhuu kannattajilleen. Musiikkia. Juontajina Katja Ståhl ja Lorenz Backman.
Kello 19.30–22.00 Seuraamme vaalien tuloslaskennan suoraa lähetystä. Juontajina Rauli Virtanen ja Helena Itkonen.

Koska kaikki Haaviston tukijat eivät välttämättä mahdu Tavastialle, viralliset varjovalvojaiset järjestetään aivan Tavastian lähistöllä, Kampin kauppakeskuksen panimoravintola Bruuverissa (Fredrikinkatu 63, Helsinki) kello 19 alkaen.