Vihreissä Iltamissa puhumme kaikkea koskettavasta aiheesta, ehkä syvimmästä elämisen motivaation lähteestä, onnellisuudesta. Kanssamme tulee puhumaan Otto Lehto ViNOsta. Otto toimii Onnellinen yhteiskunta-kampanjan ohjausryhmän puheenjohtajana! Painotamme onnellisuuden yhteiskunnallista ulottuvuutta eli sitä, millaisilla keinoilla yhteiskunta takaa ihmisille onnellisuuden, millaisia välitavoitteita kohti pitää pyrkiä? Toki tärkeinä näkökulmina ovat myös sosiaaliset verkostot, jotka pitävät meidät pystyssä.

Aloitetaan klo 18 ja paikkana toimii Bar Luna osoitteessa myyrmäentie 2. Tulkaa puhumaan mielenkiintoisesta aiheesta inspiroivassa seurassa.

ViNOVa pyrkii myös keskustelijoiden onnellisuuteen tarjoamalla virvokkeita eli kahvia ja teetä.

Paremman maailman puolesta! Mutta miten se tehdään?