Tuli käytyä nauttimassa raikkaasta syyspäivästä Pähkinärinteessä.

Omalla kohdalla lähinnä aika meni täytellessä ilmapalloja, kun ei vielä omaa konkreettista jakomateriaalia ole. Tytöt oli mukana ja näyttivät hekin nauttineen päivästä. Harmi et pääsi ilmapallot karkuun, kun käveltiin autolle :(

Huomenna saattaisi jo olla tiedostoja valmiina tulostettavaksi, katsotaan.

Ensi lauantaina sitten mut voi bongata Hyvinvointimessuilta http://hyvinvointimessut.com/ Energia Areenalta. Olen sinne menossa kaiketi aamusta, puolenpäivän aikoihin käyn vääntämässä ekat vedetyt treenit ties kuinka pitkään aikaan melkein vieressä olevalla Rajatorpan kalliosuojalla ja sitten takaisin messuille. Täytyy varmistaa missä Energia Areenan pukuhuoneessa saa käydä suihkussa, Rajatorpan saniteettitilat kun ei oikein houkuttele.

Eli nähdessäsi tuon Vihreän Chilifest Finland -paidan, ja jos siinä vielä on Vihreiden rintaneuloja (etenkin isompi Vantaa on vain ehdokkaiden käytössä) niin voit olla varma, että se olen minä.

Ensiviikkoon :)

The post Pähkinärinteen syysmarkkinat appeared first on Timo Tuomaala.