Tenttejä luvassa tällä ja ensiviikolla.

Vaimo töissä lauantain, joten pitää yrittää päästä sunnuntaina Tikkurilan maalaismarkkinoille. Olen asettanut tavoitteeksi olla vähintään kerran viikossa äänestäjien tentattavana. Tosin hieman ujostuttaa aina, eli jostakin syystä tulee aika paljon täytettyä niitä ilmapalloja. Tosin kukaan muu ei niitä tunnu täyttävän, eli pääosin keskittyvät siihen feissaamiseen.

Ensi keskiviikkona olisi sitten ensimmäinen vaalipaneeli, tosin vahvistusta ei ole vielä tullut. Vantaan Kuurojen yhdistys ry:llä haluavat tentata ehdokkaita ja minut viittomakielisenä (ainoana vantaalaisena tietääkseni) pyydettiin heti mukaan. Suomessa on yhteensä 8 viittomakielistä ehdolla kuntavaaleissa. Muutaman heistä tiedän, sain kuulla viime lauantaina Hyvinvointimessuilla tuosta.

Mielenkiinnolla odotan, mitä MTV3:sen uutisoima Vantaan korruptiovyyhdin purkautuminen tulee tuomaan esiin. Taitaa aika monella puntit tutista, onneksi Vihreiden perusteemana on AVOIMUUS näissä vaaleissa ja on ollut aina.

Linkki edellä mainittuun:

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2012/10/1628615/45-minuuttia-vantaan-lahjusepaily-paisui-laajaksi-korruptiovyyhdiksi

The post Vaalikampanja ja koulu appeared first on Timo Tuomaala.