Jotenkin tyhjä olo, mutta myös helpottunut. Viimeiset puolitoista kuukautta olleet aika juoksemista paikasta toiseen ja aikataulujen sovittelua yhteen.

Paljon enemmän olisi voinut olla ”feissaamassa”, mutta henkilökohtaiset syyt ja sairastuminen viime viikolla pistivät hieman kapuloita rattaisiin.

Eli melkein kaikki mahdollinen on tehty, loput on kiinni teistä, rakkkaat äänestäjät. Itsellä jäi paljonkin jossiteltavaa, no, huomenna se selviää, monenko ehdokkaaksi kelpasin Vantaan kaupunginvaltuustoon. En itseasiassa tiedä mitä odottaa, kutkuttava jännityksen tunne vallinnut jo parikin päivää.

Muistakaa, että vain annetut äänet lasketaan, eli jokainen joka ei vielä ennakkoon äänestänyt, niin uurnille huomenna. Vantaalaisilta toivon mahdollisimman monen valitsevan numeron 346.

Kuudelta pitäisi olla Vernissassa, tulkit kun tilattu klo 18-23, Vernissasta todennäköisesti suoraan kotiin, ellei sitten joku väkisin houkuttele jatkamaan Helsingin (ja varmaan myös Espoolaisten) Vihreiden seurassa Tavastialla.

Vielä kerran myös lämpimät kiitokset kaikille Vantaan Vihreiden ehdokaskollegoille, meillä on ollut erittäin hyvät fiilikset ja hyvä yhteishenki koko kampanjan ajan.
Tätä on vaikea selittää äänestäjille, miksi Vihreät on vaan niin hyvä porukka. Se pitäisi itse kokea.

Ensiviikon loppupuolella sitten jotain aivan muuta. Mutta ei siitä sen enempää nyt.

Vielä kerran. Muistakaa äänestää, vain annetut äänet lasketaan.

The post Viimeinen kampanjapäivä takana appeared first on Timo Tuomaala.