Sydämelliset kiitokset 41:lle minua äänestäneelle.
Ei tuolla päässyt lähellekään varasijaakaan, mutta Vantaalla olen sen verran tuore kasvo ja kaiken lisäksi myös politiikassa niinsanottu uusi naama, joten tuota voi pitää hyvänä saavutuksena. Paljon tuli opittua, missä ei kannata yrittää säästää ja feissaaminenkin alkoi loppua kohden sujumaan hieman paremmin.

Lisäksi haluan kiittää kaikkia kampanjaani tavalla tai toisella tukeneita. Rahallinen tuki tuli tosiaan tarpeeseen, samoin ne, jotka muuten promosivat minua, jakoivat flaitsuja, auttoivat nettisivujen hienosäädössä jne jne….

Suuri kiitos vaimolleni, joka jaksoi vaikeinakin päivinä pysyä rinnalla. Onneksi vaalit ovat ohi.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä. Kiitos etenkin Vantaan Vihreiden ehdokaskollegoille, heidän tukiryhmilleen ja yksinkertaisesti koko porukalle.
Mahtava kampanja, mahtavalla porukalla, uusia ystäviä tuli ja heidän kanssaan tullaan parantamaan Vantaata, vaikkei kaikki valtuustoon päässeetkään, niin tiimihenki ja asioiden eteenpäin vieminen on meidän kaikkien vastuulla. Ja tiedän, että valtuustossa on sellaisia (vihreitä) edustajia, joita asiat oikeasti myös kiinnostaa.

Eli jos jotain epäkohtia tai mitä tahansa on mielessä, voitte kääntyä minun puoleeni, niin välitän asian eteenpäin.

P.S.
Kirjoitus hieman myöhässä, vaalivalvojaiset venähti maanantai aamu seitsemään puoluetoimistolta kotiinpäästyäni. Joten maanantai meni täysin toipuessa.

The post Lämpimät kiitokset appeared first on Timo Tuomaala.