Vantaan Vihreät avasi kuntavaalikampanjansa kevätkokouksessa lauantaina 9.4.2016. Vantaan Vihreät nimesi 19 ehdokasta ja asetti tavoitteeksi olla vaaleissa Vantaan kolmanneksi suurin puolue.

– Kuntavaalit käydään täsmälleen vuoden kuluttua. Haluamme olla Vantaan kolmanneksi suurin puolue ja näin edistää entistäkin vihreämpää Vantaata. Hiomme vaalisuunnitelmiamme vielä, mutta sanomamme on selvä: Toivoa on!, tiivistää Vantaan Vihreiden puheenjohtaja Eve Rämö.

– Vantaalla menee vaikeiden vuosien jälkeen viimein paremmin. Kaupungin vuoden 2015 tilinpäätös oli ylijäämäinen ja suuret investoinnit, kuten kehärata, ovat valmistuneet. Nyt meillä on mahdollisuus keskittyä palveluihin ja investoida ennaltaehkäisyyn, miettii valtuustoryhmän puheenjohtaja Timo Juurikkala.

Ehdolle ja mukaan vaalityöhön on jo nyt ilmoittautunut iso joukko uusia kasvoja.

Uutena ehdolle lähtee näyttelijä ja luova johtaja Simo Routarinne. Routarinne on kolmannen polven vantaalainen Hiekkaharjusta. ”Vihreillä on potentiaalia sillanrakentajiksi. Työssäni valmennan ihmisiä kommunikoimaan rakentavasti ja saamaan yhdessä aikaan enemmän kuin kukaan yksin saisi”, sanoo Routarinne.

Ensikertalainen ehdokkaana on myös korsolainen asiantuntija Juha Luodeslampi. ”Elämä ei aina mene käsikirjoituksen mukaan, siksi haluan vihreänä rakentaa hyvää elämää kaikenlaisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville vantaalaisille”, ehdokkuuttaan perustelee Luodeslampi.

Lisätietoja

Eve Rämö, Vantaan Vihreiden puheenjohtaja
044 9741458
eve.ramo@vantaanvihreat.fi

Timo Juurikkala, Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja
040 5554013
timo.juurikkala@vantaanvihreat.fi

9.4.2016 nimetyt ehdokkaat

Minna Atiye
Anssi Aura
Emil Bulut
Jaana Huhta
Timo Juurikkala
Hannu Kokko
Minna Kuusela
Sari Laakso
Juha Luodeslampi
Annukka Majanto
Ari Männikkö
Vaula Norrena
Sirpa Pajunen
Simo Routarinne
Eve Rämö
Minni Räsänen
Johanna Sjöholm
Pirjo Tuohimaa
Hanna Valtanen