Maanantaina 29.8. pidetyssä kokouksessa valtuutettuja puhutti kuntavaalien jälkeen 1.6.2017 työnsä aloittavan uuden valtuuston koko. Anssi Aura puhui vihreiden kannattamasta 59-jäsenisestä valtuustosta. Lisäksi kuulimme paljon perusteluja nykyisen koon, eli 67-jäsenisen valtuuston puolesta. Lopulta äänestimme: 46 valtuutettua kannatti 67 jäsentä ja 20 valtuutettua 59 jäsentä.

Yksi kokoomuslainen oli vihreiden ja perussuomalaisten kanssa samoilla linjoilla!

Käsittelyssä oli vastaus meidän Sirpa Kauppisen ja perussuomalaisten Juha Simosen aloitteeseen Hevoshaan koulun jatkamisesta. Kouluasioista keskusteltiin parin tunnin ajan. Monia valtuutettuja jo kyllästytti asian ruotiminen. Esitys vastauksen palauttamisesta valmisteluun hävisi äänin 24-41.

Elämänmakuista asumista Vantaalla.

Timo Juurikkala puhui kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen puolesta. Vantaalle valmistuu vuodessa n. 2400 uutta asuntoa. Keskustelua käytiin vuokra-asuntojen ja omistusasuntojen suhteesta ja määrästä. Kipakka aihe.

Illan päätteeksi valtuusto hyväksyi asemakaavamuutoksen, jonka tavoitteena on hoitokodin ja palveluasumista sisältävän asumiskeskuksen rakentaminen Myyrmäkeen.

29.8.2016 kaupunginvaltuustosta raportoi valtuutettu Sari Laakso.