Vantaan Vihreät nimesi yleisessä kokouksessaan sunnuntaina 21.5. ehdokkaansa Vantaan kärkipaikoille. Yleisessä kokouksessa äänivaltaisia olivat kaikki Vantaan Vihreiden jäsenet.

Kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtajaksi Vantaan Vihreät esittää Sirpa Siru Kauppista ja kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtajaksi Timo Juurikkalaa.

Vantaan Vihreiden esitykset muille paikoille puheenjohtajistoihin ovat ympäristölautakunnan puheenjohtajaksi Maija Rautavaara, teknisen lautakunnan varapuheenjohtajaksi Antti Kari, Koivukylä-Korson kehittämistoimikunnan puheenjohtajaksi Eve Rämö ja sisäilma-asian neuvottelukunnan toiseksi varapuheenjohtajaksi Annukka Majanto.

– Kärkipaikkojen kokonaisuus on tasapainoinen yhdistelmä rautaista kokemusta ja uutta verta. Sen voimin saamme tulevaisuudessa entistä vihreämpää päätöksentekoa Vantaalle, summaa Vantaan Vihreiden puheenjohtaja Eve Rämö.

Lisätiedot:
Vantaan Vihreiden puheenjohtaja Eve Rämö, 044 9741458