Vantaan Vihreät valitsi syyskokouksessaan lauantaina 15.12. uuden puheenjohtajan ja hallituksen jäseniä vuodelle 2019.

Puheenjohtajaksi valittiin Hanna-Leena Laitinen. Laitinen työskentelee asiantuntijana kansainvälisessä lapsijärjestössä ja on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän on toiminut Vantaan Vihreiden varapuheenjohtajana sekä Tikkurilan ja Aviapoliksen Vihreiden puheenjohtajana.

– Vantaan Vihreiden keskeisenä tavoitteena vuonna 2019 on tehdä menestyksekäs eduskuntavaalikampanja ja saada vihreä kansanedustaja Vantaalta. Uskon, että onnistuneen kampanjan ja vaalivoiton jälkeen pystymme entistä paremmin edistämään vihreää politiikkaa Vantaalla ja kasvattamaan jäsenmääräämme entisestään, Laitinen sanoo.

Väistyvä puheenjohtaja Eve Rämö on toiminut tehtävässä viisi vuotta. Tänä aikana yhdistyksen rakenteita on vahvistettu, taloutta tasapainotettu ja toimintaa kehitetty merkittävästi. Vuonna 2017 tehtiin myös huikea kuntavaalitulos, kun Vantaalta valittiin 12 vihreää valtuutettua.

– Tarvittiin suuria ja pieniä tekoja, jotta onnistuimme saavuttamaan kunnianhimoiset tavoitteemme. Tämän hyvin toimivan ja taloudeltaan tasapainoisen yhdistyksen jättäminen seuraavien puheenjohtajien käsiin tuntuu hyvältä, Rämö sanoo.

Hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Antti Annala, Minna Kuusela, Arto Mieskolainen, Maija Rautavaara ja Anni Salonen. Lisäksi hallituksessa jatkavat  Annukka Majanto, Max Mannola ja Jenni Vihunen.

Lisätietoja:

Hanna-Leena Laitinen, hanna-leena.laitinen@vantaanvihreat.fi
Eve Rämö, +358 44 974 1458, eve.ramo@vantaanvihreat.fi
Maria Tirkkonen, vs. toiminnanjohtaja, +358 50 558 7128, maria.tirkkonen@vantaanvihreat.fi