Vantaan valtuuston kokouksessa maanantaina 17.6. valittiin jäsenet kaupunginhallituksen kaksivuotiskaudelle. Vihreistä kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtajaksi valittiin korsolainen Vaula Norrena. Toisen kauden valtuutettu Norrena on toiminut kaupunginhallituksen jäsenenä jo kuluneen kaksivuotiskauden ja siirtyy nyt puheenjohtajistoon. Lisäksi kaupunginhallitukseen nimettiin pitkän linjan vihreä osaaja Sirpa Pajunen. Varajäsenenä jatkaa valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Minna Kuusela, ja toiseksi varajäseneksi nousee Heikki Hölttä.

– Lähden innolla jatkamaan työtä kaupunginhallituksessa. Meillä on nyt Vantaan strategiassa enemmän vihreää kuin koskaan: on resurssiviisautta, segregaation ehkäisyä, koulutukseen ja varhaiskasvatukseen panostusta jne. On ilo saada myötävaikuttaa Vantaan viisaaseen tulevaisuuteen, iloitsee Norrena.

Valtuuston kokouksessa valittiin myös valtuuston puheenjohtajisto, jossa 2. varapuheenjohtajana jatkaa Sirpa Siru Kauppinen.

Lisätietoja:
Vaula Norrena, 041 5105636
Sirpa Kauppinen, 040 540 4691