by Erin Pawlicki (CC BY-SA 2.0)

by Erin Pawlicki (CC BY-SA 2.0)

Kaupunginjohtaja on tänään julkistanut esityksensä vuoden 2020 talousarvioksi. Esityksessä kaupungin tarjoama maksuton puistoruokailu laajenee ensi kesänä. Samalla puistotoimintaan tulevat mukaan liikuntapalvelut ja lapsiperheille tarjotaan kivaa puuhaa maksuttoman ruuan lisäksi.

Vihreä valtuustoryhmä esitti vuoden 2019 talousarvioon leikkipuistoruokailun pilotointia neljässä lapsiperheiden suosimassa puistossa. Kokeilu toteutettiin alkukesästä kahdessa puistossa osana myönteisen erityiskohtelun ohjelmaa ja osoittautui menestykseksi.

– Puistoruokailu on hieno lisäys palveluihin. Se on myös kullanarvoinen Vantaan maineelle perhe- ja lapsiystävällisenä kaupunkina, iloitsee valtuustoryhmän puheenjohtaja Emmi Pajunen.

Kaupunginjohtajan esitys sisältää toisenkin perheitä ilahduttavan vetovoimatekijän.

– Teimme keväällä valtuustoaloitteen Tikkurilan uimahallin yhteyteen perustettavasta kesäkeitaasta kahluualtaineen ja piknikalueineen. Kaupunginjohtajan esityksessä käynnistetään kesäkeitaan suunnittelu, joten kiva kesätekeminen lapsiperheille ja kaikille kuntalaisille lisääntyy toivottavasti ihan lähivuosina, riemuitsee valtuustoryhmän 1. varapuheenjohtaja, vapaa-ajan lautakunnan jäsen Eve Rämö.

Lisätietoja:
Emmi Pajunen, 045 675 0201, emmi.pajunen@vantaanvihreat.fi
Eve Rämö, 044 974 1458, eve.ramo@vantaanvihreat.fi