Työntekijöitä haetaan kolmeen eri organisaatioon: Vantaan Vihreisiin, Espoon Vihreisiin ja Uudenmaan Vihreisiin.

Kaikkiin kolmeen tehtävään edellytämme käytännössä osoitettuja organisointitaitoja ja kokemusta kampanjoinnista, tapahtumien järjestämisestä sekä vapaaehtoisten johtamisesta ja innostamisesta. Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, paineensietokyky sekä oma-aloitteisuus ja itsenäinen työote ovat välttämättömiä tehtävissä menestymiseen. Odotamme kaikilta hakijoilta vihreää arvomaailmaa.

Eduksi katsomme ajokortin ja ymmärryksen järjestötoiminnasta.

———-

Vantaan Vihreiden työntekijä

Haemme toiminnanjohtajalle työparia kuntavaalirupeamaan. Tehtäväsi on toteuttaa vihreiden vaalikampanjaa Vantaalla toiminnanjohtajan työparina yhdessä vaalityöryhmän, jäsenjärjestöjen sekä 100 ehdokkaamme kanssa. Vastaat osaltasi vaaleihin liittyvien tapahtumien, koulutusten ja muiden tilaisuuksien järjestämisestä sekä ehdokkaiden koordinoimisesta. Toiminnanjohtajan työparina tehtäviisi voi kuulua myös viestintää, jäsenjärjestöjen tukemista, kuntapolitiikkaa ja yhdistystoimintaa.

Työntekijältä edellytämme käytännössä osoitettuja taitoja projektinhallinnasta sekä vihreän politiikan tuntemusta. Eduksi katsomme osaamisen ja näkemyksen viestinnästä sekä Vantaan tuntemuksen.

Työpaikka on Vihreiden puoluetoimistolla Helsingissä, mutta työ jalkautuu vaalikentille joka puolelle Vantaata.

Työsuhde on määräaikainen 1.9.2020 – 31.5.2021. Työaika on 35 tuntia viikossa ja palkka 2 480 €/kk + kokemuslisät Vihreiden palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työnantajana toimii Vantaan Vihreät.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Minttu Massinen numerosta 050 558 7128 seuraavina aikoina:
to 7.5. klo 12-14
ke 13.5. klo 12-14
ti 19.5. klo 14-16

———-

Espoon Vihreiden työntekijä

Tehtäväsi painopiste on toteuttaa Vihreiden vaalikampanjaa Espoossa yhdessä Espoon Vihreiden toiminnanjohtajan, vaalityöryhmän sekä ehdokkaidemme kanssa. Toiminnanjohtajan työparina tehtäviisi voi kuulua myös viestintää, jäsenjärjestöjen tukemista, kuntapolitiikkaa ja yhdistystoimintaa.

Työssäsi vastaat osaltasi Espoon Vihreiden vaaleihin liittyvien tapahtumien, koulutusten ja muiden tilaisuuksien järjestämisestä sekä ehdokkaiden koordinoimisesta. Huolehdit, että tilaisuuksissamme ovat oikeat ihmiset oikeaan aikaan paikalla ja heillä on tarvittavat puitteet onnistuneeseen kampanjointiin. Kykenet koordinoimaan ja organisoimaan isoakin vapaaehtoisten joukkoa tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Työntekijältä edellytämme vahvaa Espoon tuntemusta ja laajat verkostot ovat hyödyksi tehtävässä menestymisessä.

Työpaikka on Vihreiden puoluetoimistolla Helsingissä, mutta työ jalkautuu vaalikentille joka puolelle Espoota.

Työsuhde on määräaikainen 1.9.2020 – 31.5.2021. Työaika on 35 tuntia viikossa ja palkka 2480 €/kk + kokemuslisät Vihreiden palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työnantajana toimii Espoon Vihreät ry.

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon Vihreiden toiminnanjohtaja Valtteri Törmänen numerosta 050 597 2007 seuraavina aikoina:
pe 8.5. klo 10-12
ke 13.5. klo 12-14
ti 19.5. klo 13-15

———–

Uudenmaan Vihreiden työntekijä

Tehtäväsi on toteuttaa vihreiden vaalikampanjaa Uudellamaalla toiminnanjohtajan työparina yhdessä vaalityöryhmän ja jäsenjärjestöjen kanssa. Vastaat osaltasi vaaleihin liittyvien koulutusten ja muiden tilaisuuksien, kuten vaalikiertueen, järjestämisestä sekä jäsenjärjestöjen tukemista erityisesti ehdokashankinnan ja kampanjoinnin osalta. Toiminnanjohtajan työparina tehtäviisi voi kuulua myös viestintää, yhdistystoimintaa ja piirin kampanjan koordinointia.

Eduksi katsomme kielitaidon, erityisesti ruotsin kielen, osaamisen sosiaalisen median ja verkkomainonnan mahdollisuuksista, hyvän ymmärryksen Uudenmaan alueesta, erityisesti politiikan näkökulmasta, sekä videotuotannon ja -kampanjoinnin osaamisen.

Työpaikka on puoluetoimistolla Punavuoressa, mutta työtehtäviä on koko Uudenmaan piirin alueella.

Tehtävä on määräaikainen 1.9.2020 – 31.5.2021. Työaika on 35 tuntia viikossa ja palkkaus 2480€/kk + kokemuslisät Vihreiden palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Uudenmaan Vihreiden toiminnanjohtaja Oskari Sundström numerosta 041 124 2818 seuraavina ajankohtina:
pe 8.5. klo 10-12
ke 13.5. klo 12-14
ti 19.5. klo 14-16

———–

Tarjoamme monipuolisen työn, johon työntekijät voivat itse runsaasti vaikuttaa. Koska työtä tehdään vapaaehtoisten kanssa, työaikoihin kuuluu iltoja ja viikonloppuja. Muuten työajat ovat erittäin joustavat ja työtä voi tehdä paljon myös etänä. Oman organisaation lisäksi työntekijät toimivat Helsingin ja Uudenmaan vihreiden yhteisessä tiimissä. Työkaverit ovat vertaansa vailla ja työyhteisö hauska, hyväntuulinen ja innostava.

Vihreissä pääset politiikan ja vaikuttamisen näköalapaikoille, ja muuttamaan Suomea vihreämmäksi yhdessä innostavan työyhteisön ja vapaaehtoisten kanssa!

Onko joku näistä sinun paikkasi? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 24.5.2020 osoitteeseen uudenmaan.vihreat@vihreat.fi.

Otsikoi viestisi “Hakemus Vihreät”, yksilöi hakemuksessa, mihin tehtävistä olet hakemassa ja laita asiakirjat sähköpostin liitteeksi PDF-muodossa, tiedostonimissä sukunimesi ensin. Voit hakea samalla hakemuksella useampaan tehtävään.

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitamme viimeistään torstaina 28.5. Haastattelut pidetään ma-ke 1.-3.6.

Vihreät on poliittinen liike, joka tekee työtä sen hyväksi, että tuleville sukupolville jäisi elinkelpoinen maapallo. Taistelemme tasa-arvoisen, turvallisen ja oikeudenmukaisen tulevaisuuden puolesta. Annamme äänen niille, joiden ääni ei muuten kuulu: luonnolle, tuleville sukupolville, heikommassa asemassa oleville.