Vantaan vihreä valtuustoryhmä järjestäytyi valtuustokauden viimeiseksi vuodeksi kesäkokouksessaan perjantaina 21.8.2020.

Puheenjohtajaksi valittiin kolmannen kauden valtuutettu Anniina Kostilainen. Kostilainen on aiemmilla valtuustokausilla toiminut valtuustoryhmän puheenjohtana sekä kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtajana.

– Olen ylpeä ja iloinen siitä, että saan päättää tämän valtuustokauden vastuullisissa tehtävissä. Ryhmämme on huolissaan Vantaan taloudellisesta tilanteesta, kun korona on pudottanut pohjan pitkäjänteiseltä talouden tervehdyttämiseltä. Nyt on todella tärkeää huolehtia, että emme lähde toistamaan 90-luvun laman virheitä. Kuntalaiset ansaitsevat laadukkaat peruspalvelut. Meiltä päättäjiltä edellytetään tiivistä yhteistyötä, jotta löydämme yhdessä kestäviä ratkaisuja talouden haasteisiin, Kostilainen toteaa.

Valtuutettu Emmi Pajunen jätti ryhmäpuheenjohtajan tehtävän 2,5 vuoden jälkeen.

– Haluan vetää hiukan henkeä, mutta on hienoa, että valtuustoryhmä saa vetäjäkseen rautaisen ammattilaisen. Tästä on hyvä mennä kohti haastavaa syksyä, Pajunen sanoo.

Sekä ryhmän puheenjohtajuuden jättänyt Pajunen että uusi puheenjohtaja Kostilainen tähtäävät uudelle valtuustokaudelle. Molemmat ovat ehdolla ensi kevään kuntavaaleissa.

Lisätiedot:
Anniina Kostilainen, anniina.kostilainen@vantaanvihreat.fi, 0445840164