Vantaan Vihreät hakee verkkokampanjoinnin osaajaa kuntavaalirupeamaan 1.3.-30.4.

Tehtäväsi on toteuttaa vihreiden kuntavaalikampanjaa Vantaalla toiminnanjohtajan työparina yhdessä vaalityöryhmän, jäsenjärjestöjen sekä 100 ehdokkaamme kanssa. Vastaat osaltasi vaaleihin liittyvästä näkyvyydestä, ehdokkaiden koordinoimisesta ja jäsenjärjestöjen tukemisesta.

Etsimme henkilöä, joka tuntee vaalikampanjointia, viestintää sekä vapaaehtoisten johtamista ja pystyy hyppäämään liikkuvaan junaan.

Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, paineensietokyky sekä oma-aloitteisuus ja itsenäinen työote ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiselle. Odotamme hakijalta vihreää arvomaailmaa.

Edellytämme osaamista verkkokampanjoinnista sekä käytännössä osoitettuja taitoja projektinhallinnasta. Eduksi katsomme vihreän politiikan tuntemuksen.

Työ tapahtuu pääosin etänä ja jalkautuu voimassa olevien rajoitusten puitteissa vaalikentille.

Työsuhde on määräaikainen 1.3.–30.4.2021. Työaika on 35 tuntia viikossa ja palkka 2800 euroa/kk + kokemuslisät Vihreiden palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työnantajana toimii Vantaan Vihreät.

Hakemus ja ansioluettelo PDF-muodossa toivotaan viimeistään sunnuntaina 14.2. klo 16 mennessä osoitteeseen toimisto@vantaanvihreat.fi.

Haastattelut pidetään ma-ke 15.-17.2. Lisäksi haastatteluja voidaan suorittaa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Minttu Massinen, minttu.massinen@vantaanvihreat.fi, 050 558 7128.