Valtuutettu Jenni Chen-Ye on sunnuntaina 7.2.2021 eronnut Vantaan vihreästä valtuustoryhmästä. Vantaan Vihreät ei aseta Chen-Yetä ehdolle kuntavaaleissa eikä suosita jäsenyhdistyksilleen Chen-Yen hyväksymistä jäseneksi.

– Me vihreät uskomme toiseen mahdollisuuteen virheiden jälkeen. Jenni Chen-Ye liittyi joulukuussa ryhmän jäseneksi pitkän molemminpuolisen harkinta-ajan jälkeen ja sitoutui vihreisiin arvoihin ja pelisääntöihin sekä kunnioittamaan ihmisoikeuksia ja demokratiaa. Chen-Yen viime päivien harkitsemattomien ulostulojen jälkeen emme näe yhteistyölle enää mahdollisuuksia, toteaa valtuustoryhmän puheenjohtaja Anniina Kostilainen.

Lisätiedot:
valtuustoryhmän puheenjohtaja Anniina Kostilainen, anniina.kostilainen@vantaanvihreat.fi, 044 584 0164
Vantaan Vihreiden puheenjohtaja Hanna Valtanen, hanna.valtanen@vantaanvihreat.fi, 050 568 19 60