Vantaan Vihreiden toiminnajohtajan sijaiseksi ajalle 1.8.2021-31.8.2022 on valittu Olivia Koskinen. Koskinen siirtyy tehtävään vaalityöntekijän tehtävästä, jossa on toiminut 1.3.2021 alkaen.

“Olen innoissani päästessäni auttamaan kampanjan aikana tutuksi tulleet toimijat alkuun tärkeässä työssään kunnallisissa luottamustoimissa. Puolen vuoden päässä häämöttävät myös jo seuraavat vaalit, joten pääsen heti hyödyntämään vaalityöntekijänä hankkimaani osaamista”, Koskinen kertoo.

Koskinen on kestävyystieteiden maisteri (MSc Environmental Sustainability) ja työskennellyt aiemmin mm. harjoittelijana ja kurssisihteerinä Opintokeskus ja ajatuspaja Visiolla, projektityöntekijänä Edinburghin yliopistolla vaateteollisuuteen ja kiertotalouteen liittyvässä tutkimuksessa sekä SAUWS LGBT+ -yhdistyksellä viestintävastaavana.

Toiminnanjohtaja, poliittinen sihteeri Minttu Massinen jää toimivapaalle puolueen sisäisen sijaisuuden hoitamiseksi. Toimivapaasta huolimatta Massinen hoitaa ryhmien välisiin neuvotteluihin ja sisäiseen luottamuspaikkajakoon liittyvät tehtävät ennen 23.8.2021 pidettävää kaupunginvaltuuston kokousta.