Vantaan Vihreä valtuustoryhmä valitsi kokouksessaan sunnuntaina 15.8. ryhmän puheenjohtajaksi toisen kauden valtuutettu Eve Rämö. Rämö on toiminut menneellä kaudella opetuslautakunnan jäsenenä sekä edellisen vuoden ryhmän 1. varapuheenjohtajana. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Mikko Viilo. Viilo on Vantaan tieteen ja teknologian vihreiden puheenjohtaja ja ensimmäisen kauden valtuutettu. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin toisen kauden valtuutettu Maija Rautavaara, joka on menneellä kaudella toiminut ympäristölautakunnan puheenjohtajana.

”Uusi kausi aloitetaan innostuneissa tunnelmissa. Valtuuston kokoonpano on uusiutunut viime kaudesta reippaalla kädellä. Vihreä ryhmä lähtee tekemään määrätietoisesti työtä Vihreiden arvojen puolesta”, Rämö linjaa.

”On hienoa tulla uutena valtuustoryhmään ja saman tien puheenjohtajistoon. Meillä on hyvä yhdistelmä kokemusta ja uusia henkilöitä”, Viilo kertoo.

”Vihreä ryhmä on valmis tarttumaan toimeen Vantaan asukkaiden ja luonnon hyväksi”, Rautavaara summaa.

 

Lisätietoja:

Eve Rämö, 044 9741458

Mikko Viilo, 050 588 0109

Maija Rautavaara, 050 3302636

Tavoitat valtuustoryhmän puheenjohtajiston osoitteesta muotoa etunimi.sukunimi@vantaanvihreat.fi.