Puoluehallituksessa on pitkän tauon jälkeen Vantaan edustaja. Puoluehallitukseen valittiin Vantaan Vihreiden varapuheenjohtaja Gurmann Saini. Samalla puolueen puheenjohtajaksi valittiin Maria Ohisalo ja varapuheenjohtajiksi Atte Harjanne, Iiris Suomela ja Hanna Holopainen. Puoluehallituksen koko kokoonpano löytyy osoitteesta www.vihreat.fi/puoluehallitus.

Puoluevaltuuskunnan jäseniksi valittiin Vantaan Vihreiden 2. varapuheenjohtaja Minna Kuusela ja valtuutettu Eva Tawasoli. Varajäseniksi valittiin varavaltuutettu Tia Seppänen ja Oona Varinowski. Puoluevaltuuskunnan koko kokoonpano löytyy osoitteesta www.vihreat.fi/puoluevaltuuskunta.

Puoluehallituksen ja puoluevaltuuskunnan valitsi Vihreiden puoluekokous, joka järjestettiin 11.–12.9.2021 etänä.

 

Lämpimät onnittelut valituille tulevalle kaksivuotiskaudelle!

 

 

Lisätietoja:

Hanna Valtanen, Vantaan Vihreiden puheenjohtaja, puh. 050 568 1960