Vihreät nimesi 15.10. uusia aluevaaliehdokkaita Uudellamaalla. Uudenmaan Vihreät nimesi 33 uutta ehdokasta tammikuun aluevaaleihin. Valittuja on nyt yhteensä 104, joista 100 on julkisia.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella Vihreät nimesi 10 uutta ehdokasta, joista kahden nimi ei ole julkinen. Yhteensä nimettyjä ehdokkaita alueella on 22. Uusien ehdokkaiden joukossa on muun muassa sairaanhoitaja ja kulttuurin ja hyvinvoinnin liiton Kukunorin kehityspäällikkönä toimiva Markus Vähälä.

“Hyvinvointi muodostuu ihmisten, toiminnan ja ympäristön vuorovaikutuksessa. Meillä on kaikki mahdollisuudet uudistaa toimintatapoja tulevien hyvinvointialueiden myötä. Lähdetään rohkeasti nostamaan esiin asioita jotka toimivat, asioita joita tarvitsee muuttaa ja asioita jotka tulee poistaa. Tässä työssä tarvitaan kaikkia!”, Vähälä toteaa.

 

Uudet nimetyt aluevaaliehdokkaat:

Mira Stén (Vantaa)
Aukusti Alanko (Vantaa)
Johanna Lätti (Vantaa)
Markus Vähälä (Vantaa)
Hanna Kotta (Vantaa)
Tuomas Peltola (Vantaa)
Riku Romppainen (Vantaa)
Tuure Savuoja (Vantaa)

 

Aikaisemmin valitut ehdokkaat:

Sari Järveläinen (Vantaa)
Sirpa Siru Kauppinen (Vantaa)
Minna Kuusela (Vantaa)
Tuomas Mutanen (Vantaa)
Vaula Norrena (Vantaa)
Eve Rämö (Vantaa)
Tia Seppänen (Vantaa)
Hanna Valtanen (Vantaa)

 

Seuraavat ehdokkaat nimetään lokakuun lopussa. Mikäli juuri SINÄ, sinun läheisesi, tuttavasi tai työkaverisi olisi juuri sopiva ehdokas tuleviin aluevaaleihin, niin tule rohkeasti mukaan täyttämällä lomake osoitteessa www.vihreat.fi/ehdokkaaksi.