Vantaan Vihreät valitsi syyskokouksessaan lauantaina 11.12.2021 puheenjohtajan ja hallituksen jäseniä vuosille 2022 ja 2023.

Syyskokous valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajakseen kaksivuotiskaudelle 2022-2023 tikkurilalaisen arkkitehdin ja tutkimuspäällikön Minna Kuuselan. Kuusela valittiin puheenjohtajaksi Vantaan Vihreiden varapuheenjohtajan paikalta. Kuusela on monivuotinen vihreä aktiivi ja tällä hetkellä mm. kaupunginhallituksen varajäsen. Tämän lisäksi hän on toiminut Keski- ja Itä-Vantaan Vihreiden puheenjohtajana kuluvana vuonna.

“Vantaan Vihreiden keskeisinä tavoitteina vuonna 2022 on tehdä menestyksekäs tulos aluevaaleissa sekä kehittää jäsentoimintaa. Tämän lisäksi kiinnitämme katseemme jo vuoden 2023 eduskuntavaaleihin, joiden valmistelu alkaa loppuvuodesta 2022. Tavoitteenamme on saada vaalivoitto ja vihreä kansanedustaja Vantaalta”, Kuusela sanoo.

Vantaan Vihreiden hallitukseen uusina jäseninä valittiin Säde Heikinheimo, Maija Linkola, Max Mannola, Vaula Norrena, Tia Seppänen ja Eva Tawasoli. Lisäksi hallituksessa jatkavat Antti Auvinen, Olga Gilbert, Arto Mieskolainen ja Hannu Seppänen.

“Tällä hetkellä, kun vastakkainasettelu ja populismi valtaavat alaa, tarvitaan Vihreitä enemmän kuin koskaan. Avoimuus, yhdenvertaisuus ja kestävyys sekä ihmisten että ympäristön kannalta ovat aina ohjanneet vihreää toimintaa ja ne näkyvät voimakkaasti myös uuden valitun hallituksen työskentelyssä”, Kuusela summaa.

 

Lisätietoja:
Hanna Valtanen, hanna.valtanen@vantaanvihreat.fi
Minna Kuusela, minna.kuusela@vantaanvihreat.fi, 044 7143695