Aluevaalien alustavan ääntenlaskun mukaan Vihreät tekee Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella vahvan tuloksen ja nousee alueen kolmen suurimman puolueen joukkoon 12,9 prosentin kannatuksella.

“Vihreät ovat tehneet Vantaalla ja Keravalla pitkäjänteistä työtä saavutettavien ja yhdenvertaisten terveys- ja sosiaalipalvelujen puolesta. Tämä työ on kantanut hedelmää myös näissä täysin uusissa vaaleissa”, riemuitsee Vantaan Vihreiden puheenjohtaja Minna Kuusela.

Listan äänikuningattareksi nousi 1032 äänellä vantaalainen terveyskeskuslääkäri ja HUSin hallituksen jäsen Olga Gilbert.

“Saamani äänimäärä yllätti minut täysin, kiitos kovasti minua äänestäneille! Odotan innolla aluevaltuustotyön alkamista ja yhteistyötä niin valtuustoryhmässämme kuin muiden puolueiden kanssa. Yhdessä saamme aikaan Vantaan ja Keravan asukkaille toimivammat lähipalvelut, avun oikeaan aikaan oikeassa paikassa”, toteaa Gilbert.

Alustavan ääntenlaskun mukaan Gilbertin lisäksi valtuustoon nousevat Eva Tawasoli (Vantaa), Laura Tulikorpi (Kerava), Reija Friman (Vantaa), Siru Kauppinen (Vantaa), Tuire Kaimio (Vantaa), Vaula Norrena (Vantaa), Tia Seppänen (Vantaa) ja Eve Rämö (Vantaa).

 

Lisätietoja:

Minna Kuusela, Vantaan Vihreiden puheenjohtaja
puh. 044 7143695, minna.kuusela@vantaanvihreat.fi

Olga Gilbert
puh. 040 4160033, olga.gilbert@vantaanvihreat.fi