Kaupunginvaltuusto valitsi juuri Vantaan uudeksi kaupunginjohtajaksi Pekka Timosen.

– Vantaan visiona on olla rohkea, rento ja viihtyisä kestävyyden edelläkävijä. Uskomme että Pekka Timonen on sopiva henkilö johtamaan tulevaisuuden Vantaata. Onnea Pekka!, iloitsee vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Eve Rämö.

Uuden kaupunginjohtajan aloitus osuu historialliseen hetkeen. Vuosikausia valmisteltu päätös Vantaan ratikasta saatiin maaliin toukokuussa ja hallitusohjelmassa varmistui valtion rahoitus hankkeelle. Kaupunginjohtaja pääsee käärimään hihat ja rakentamaan uutta, eheämpää kaupunkia.

– Pekka Timosella on vahvat näytöt esimerkiksi Lahden elinkeinotoiminnan edistämisestä ja ympäristötyöstä. Odotamme hänen jatkavan samoja teemoja Vantaalla hyvässä yhteistyössä luottamushenkilöiden kanssa, jatkaa vihreän valtuustoryhmän 1. varapuheenjohtaja Mikko Viilo.

Vihreälle valtuustoryhmälle on tärkeää, että tulevaisuuden Vantaalla tarkastellaan henkilöstöjohtamisen rakenteita kriittisesti: tarvitsemme parempaa johtamista ja lisää henkilöstön veto- ja pitovoimaa.

– Loppujen lopuksi on tärkeää lisätä Vantaan elinvoimaa. Uskomme, että Pekka Timonen tuo tähän uusia ideoita ja avauksia, Niin elinvoiman lisäämisen kuin eriytymiskehityksen kääntämisen kannalta tärkeää on oikeanlainen kaupunkikehitys: lisää viihtyisyyttä, vihreyttä ja perheasuntoja, korostaa puheenjohtaja Eve Rämö.

Lisätietoja:
Eve Rämö, 044 974 1458, eve.ramo@vantaanvihreat.fi
Mikko Viilo, mikko.viilo@vantaanvihreat.fi