Vantaan Vihreät ja vihreä valtuustoryhmä haluavat lämpimästi kiittää vantaalaisia eurovaaliehdokkaitamme Tuikkua ja Tuffea heidän erinomaisista kampanjoistaan ja sitoutumisestaan eurovaaleissa. Tuire Kaimion ja Thomas Elfgrenin saama yhteisäänimäärä kertoo kannatuksesta vihreille arvoille ja kestävälle tulevaisuudelle.

Erityinen kiitos ja onnittelut vihreän valtuustoryhmän toiselle varapuheenjohtajalle Tuire Kaimiolle, joka sai vantaalaisista ehdokkaista toiseksi eniten ääniä.

– Vantaa kera muun Suomen osoitti haluavansa liberaalin ja toiveikkaan tulevaisuuden Euroopassa. Oma tulokseni osoittaa, että eläintenkin asia on suomalaisille tärkeä. Olen siitä iloinen ja vaalien kokonaistuloksesta helpottunut. Hyvältä tuntuivat myös viestit siitä, että äänestyspäätökseen vaikutti tapani toimia. Se on samalla kiitos myös valtuustoryhmällemme, asiapohjalta toimivassa porukassa on hyvä tehdä töitä, summaa Tuire Tuikku Kaimio.

– Vaalitulos osoittaa, että vantaalaiset suhtautuvat vakavasti demokratiaan, ihmisoikeuksiin ja planeettamme ilmastokriisiin. Siksi me tulemme tekemään vielä enemmän työtä oikeudenmukaisemman ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta, lupaa Thomas Tuffe Elfgren.

Vantaan Vihreät ja vihreä valtuustoryhmä kiittävät kaikkia äänestäjiä ja tukijoita, jotka olivat mukana tässä tärkeässä vaalitaistelussa. Jatkamme yhdessä työtä oikeudenmukaisemman, ekologisemman ja inhimillisemmän tulevaisuuden puolesta.

Lisätietoja:
Vantaan Vihreiden puheenjohtaja Minna Kuusela, minna.kuusela@vantaanvihreat.fi, 044 714 3695
Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Maija Rautavaara, maija.rautavaara@vantaanvihreat.fi, 050 330 2636