Lähde ehdolle!

Haluatko olla mukana tekemässä Vantaasta entistä toimivampaa ja vihreämpää kaupunkia? Lähde ehdokkaaksi kuntavaaleihin!

Valtuustossa, lautakunnissa ja muissa toimielimissä tehdyn väsymättömän työn ansiosta moni meille tärkeä tavoite on edennyt merkittävästi. Tällä valtuustokaudella olemme mm. ajaneet kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa, neuvotelleet lisäresursseja lastensuojeluun, vaikuttaneet kaavoitukseen ja puolustaneet oikeutta laadukkaaseen opetukseen kaikilla asteilla. Aloitteestamme on käynnistetty terapeuttinen vauvaperhetyö, tuotu psykologeja varhaiskasvatuksen tueksi ja lisätty ruiskuroskisten määrää eri puolilla kaupunkia. Tule mukaan jatkamaan tätä työtä ja tekemään kaikkien aikojen paras kuntavaalitulos.

Ehdolle tarvitaan kaikenlaisia osaajia ja oman arkensa asiantuntijoita; ihan tavallisia vantaalaisia, jotka haluavat vaikuttaa kotikuntansa asioihin.

Ehdolle ei tarvitse lähteä kylmiltään: kaikkien ehdokkuudesta kiinnostuneiden kanssa käydään vapaamuotoinen keskustelu, kerromme ehdokkuudesta ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin. Myös koulutusta, tukea ja vertaistukea on tarjolla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta, niin jutellaan lisää:
https://asiointi.vihreat.fi/ehdokkaaksi

Eikö ehdokkuus ole sinun juttusi? Ehkä tunnet jonkun, joka voisi olla sopiva ehdokas vihreille? Voit vinkata tuttuasi samaisen lomakkeen kautta ja kertoa, miksi juuri hän olisi hyvä ehdokas kevään vaaleissa.