Annala Antti

Annala Antti

Olen 32-vuotias ja ammatiltani rahtimies Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Asun vaimoni ja kolmen kissamme kanssa Vantaan Koivuhaassa, jonne muutimme vuonna 2010. Perheen ja työn lisäksi elämääni kuuluu myös kalastus, retkeily, kiipeily, lumilautailu, paksupyöräily ja veneily. Lapin luonto, kaupunkimatkailu ja hyvä ruoka ovat minulle intohimo.

Lähdin kuntavaaliehdokkaaksi, koska mielestäni kuntatasolla tehdään tärkeimmät päätökset meidän vantaalaisten ihmisten ja alueen luonnon hyvinvoinnin kannalta. Koen, että minulla olisi paljon annettavaa ihmiset ja luonnon paremmin huomioon ottavan Vantaan päätöksenteossa.

Vantaan kaupunginvaltuutettuna ajaisin Vantaan asioita luonto edellä, ihmistä unohtamatta. Ajattelen, että rakentaminen Vantaalla tulisi tehdä kuormittamatta luontoa ja hävittämättä arvokkaita metsiämme. Vantaanjoesta, sen kalakannasta ja sen ympäristöstä tulee mielestäni pitää huolta. Kaupunginvaltuutettuna ottaisin esille harrastusmahdollisuuksien parantamiseen liittyviä asioita, sillä liikkuva ihminen voi paremmin.