Auvinen Antti

Auvinen Antti

Olen 46-vuotias vantaalainen kahden nuoren, koululaisen ja lukiolaisen, isä. Olen asunut yli 40 vuotta Vantaalla. Olen elänyt lapsuuteni lähiöelämää Koivukylässä, jonne ovat kasvaneet myös henkiset juureni. Otaniemen opiskelujen ja lasten hankkimisen jälkeen olen muuttanut Tikkurilaan, jossa olen viettänyt 17 vuotta.

Pidän työstäni vesiasioiden parissa. Työpaikkani on Vantaan kaupungilla, kuntatekniikassa vesihuollon suunnittelutehtävissä, jossa osallistun teknisenä asiantuntijana kaupungin kaavoitukseen.

Puhdas vesi on kaupunkilaisen perusoikeus. Haluan olla edistämässä vesihuollon laajentumista Vantaan uusille asuinalueille ja vähitellen myös haja-asutusalueille.

Olen ylpeä, että kaupungin pienvesistöt ovat hyvässä kunnossa. Vantaa on hulevesien hallinnassa edistyksellinen verrattuna moniin muihin kaupunkeihin. Ajan kaupungin hulevesiasiassa määrällistä ja laadullista hallintaa, jotta Vantaan lukuisat puhtaat purot ja virkistyskeitaamme Kuusijärvi säilyvät kunnossa ja elinkelpoisina asukkaille ja vesiluonnolle.

Nautin liikkumisesta Vantaan metsissä, Sipoonkorvessa, sillä harrastan suunnistusta vapaa-aikanani. Arvostan ja pyrin edistämään, että kaupungissamme löytyy riittävästi luonnontilaisia metsäalueita myös tulevaisuudessa.