Järveläinen Sari

Järveläinen Sari

Olen Sari Järveläinen ja lähdin ehdolle puolustamaan hyvien palveluiden säilymistä ja yhdenvertaista Vantaata meille kaikille, jossa talous kunnossa ja mahdollisuus työllistää ihmisiä sekä suojella lähiluontoa rakentamiselta. Tarvitsemme panostusta erityisesti ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon, mielenterveyspalveluihin, omaishoitoon ja vammaistukipalveluihin. Lisäksi ajan lähipalveluiden säilyttämistä kunnallisina palveluina lähellä vantaalaista esim. puolustamalla Martinlaakson terveysaseman säilyttämistä isojen yksiköiden sijasta.

Asun Myyrmäessä, Länsi-Vantaan sydämessä, avopuolisoni kanssa. Ulkoilutan koiraamme Raappavuoren alueella ja olen sitä mieltä, että kasvipalstat ja matonpesupaikka tulisi jättää rakentamatta, jotta Vantaan paras valtti, liikunnan ja ulkoilun harrastaminen lähellä kotia säilyisivät Myyrmäen alueella. Vantaalla on hyvä tahti rakentamisessa, mutta ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet asuntoalueilla tulee säilyttää. Vantaalle tulisi rakentaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja hyvien julkisten kulkuyhteyksien varsille, tekemättä kuitenkaan isoja
vuokra-asuntoalueita, vaan lomittain omistusasuntojen kanssa. Kotoisin olen Kanta-Hämeestä ja nyt olen 48-vuotias, yksityisessä yrityksessä instrumenttitestaajana työskentelevä työntekijä ja koulutukseltani olen tietotekniikan diplomi-insinööri ja valmistuin Porin Yliopistokeskuksesta vuonna 2003. Diplomi-insinöörikoulutus oli jatkoa Vaasan teknillisessä oppilaitoksessa suoritetulle sähköautomaatioinsinöörin tutkinnolle 1993.

Paikallispolitiikassa olen mukana Tikkurilan- ja Aviapoliksen Vihreiden sihteerinä ja muita harrastusjärjestöjä, joissa toimin, ovat Zetorin Kullanhuuhtojat, Suomen Moniääniset ry sekä Kannaksen Järveläisten kerho. Olen myös Suomen kennelliiton ja Hyvät Tuulet -yhdistyksen jäsen. Harrastan myös aktiivisesti liikuntaa käymällä kuntosalilla. Olen myös tukenut kuukausilahjoittajana Unicef-, Kirkon Ulkomaanapu- ja Amnesty-järjestöjä.