Kallio-Ouvinen Marjukka

Kallio-Ouvinen Marjukka

Olen 41-vuotias ekaluokkalaisen äiti ja asun perheeni kanssa Ruskeasannalla. Muutin Vantaalle vanhempieni kanssa vuonna 1990 ja kävin Tikkurilan lukion kirjoittaen ylioppilaaksi vuonna -94. Olen sen jälkeen asunut suurimman osan ajasta Vantaalla ja viimeisen 10 vuotta yhtäjaksoisesti. Myös työpaikkani sijaitsee Vantaan Viinikkalassa.

Sydäntäni lähellä ovat kulttuuri ja luonto sekä eläinten hyvinvointi. Osani haluan myös antaa lasten varhaiskasvatukseen ja koulutukseen sekä kannan huolta vanhusten arvokkaasta elämästä. Arvostan toimivaa kaupunkia ja sen palveluita, hyviä pyöräreittejä ja yksityisyrittäjien pieniä kauppoja ja kahviloita.

Olen mukana vapaaehtoisena apuna parissa ilmaismusiikkitapahtumassa, joita järjestämme talkoohengessä vuosittain ja yritän muutenkin auttaa sen minkä voin, jos apua jossain tarvitaan.
Uskon siihen, että minuun luotetaan ja että olen luottamuksen arvoinen sekä tunnistan myös omat vahvuuteni ja voimavarani. Kiitän tästä mahdollisuudesta ja tunnen ylpeyttä, että saan olla Vantaan Vihreiden ehdokkaana tulevissa kuntavaaleissa.