Kokko Hannu

Kokko Hannu

Olen asunut Tikkurilan alueella runsaat 60 vuotta, käynyt Viertolan ja Tikkurilan kansakoulua sekä kirjoittanut ylioppilaaksi Tikkurilan yhteiskoulusta. Lapseni ovat saaneet varhaiskasvatuksen ja peruskoulutuksensa Vantaan palveluista. Vanhempani on saatettu Vantaan ylläpitämissä hoivapalveluissa iäisyysmatkalle Tikkurilan seurakunnan avustuksella. Vantaa on kotikaupunkini ja haluan rakentaa siitä kaikille hyvän paikan elää ja kuolla. Pidetään vantaalaisista hyvä huoli.

Olen Helsingin maalaiskunnan musiikkiopistossa saanut laadukkaan perehdytyksen musiikkiin, Bio Grand on avannut silmäni elokuville, Hiekkaharjun urheilukenttä monipuoliselle liikunnalle. Olen pelannut jääkiekkoa TJV:ssä, jalkapalloa TiPS:ssa ja hoitanut hallintoa Vantaan TAFT:ssa. Tyttäreni kanssa Vantaan Uimarit tulivat lähelle sydäntä. VELMU:n toiminta on ollut tuttua sen perustamisesta saakka.

Ammatikseni olen runsaan 30 vuoden ajan huolehtinut asiakkaitteni oikeusturvasta. Ihmisten oikeudenmukainen kohtelu yhteiskunnassa on minulle hyvän yhteisön peruspilari. Se tarkoittaa sukupuolten tasa-arvoa ja erilaisten ihmisten yhdenvertaisuutta. Syrjintä ja kiusaaminen raunioittavat kaikkien hyvinvoinnin.

Osallistun Virtavesien Hoitoyhdistyksen toimintaan ja Vantaanjoen vesistön kunnostaminen on minulle tärkeää. Lapsuuteni avoviemäri on muuttunut Suomenlahden kärkijoeksi uhanalaisen taimenen lisääntymisalueena. Sen nousuesteitä tulee purkaa ja kutusoraikkoja rakentaa. Meillä on vähän vesistöjä, pidetään niistä hyvä huoli.