Nieppo Lauri (sit)

Nieppo Lauri (sit)

Olen 32-vuotias syntyperäinen vantaalainen mies. Minulla on kaksi alakouluikäistä lasta, jotka asuvat luonani vuoroviikoin. Olen syntynyt Tikkurilassa, mutta kotoa muuttamisen jälkeen olen käynyt haistelemassa meininkiä monessa kaupunginosassa. Ensin Koivukylässä, sitten Korsossa ja lyhyempiä pätkiä ympäri Itä-Vantaata. Olen koulutukseltani ääniteknikko ja tein musiikkialan töitä vuosia omalla yritykselläni. Nykyisin olen päivätöissä vakuutusyhtiössä, mutta mielenkiintoisia musiikkiprojekteja teen edelleen jatkuvasti.

Minua häiritsee jatkuvasti koveneva ja kylmenevä asenneilmapiiri Suomessa, inhimillisyys pitää palauttaa päätöksentekoon!

Asetun ehdolle Vantaan Vihreiden riveistä sitoutumattomana. Minulle tämä tarkoittaa sitä, että allekirjoitan puolueen ohjelman ja suunnan, mutta toimin kuitenkin oman agendani mukaan ja tulen aina äänestämään omatuntoni, en puolueen linjan mukaan.

Olen kirjoittanut Facebook-sivuilleni (https://www.facebook.com/LauriNieppoVantaa/) pidemmän kirjoituksen ajatuksistani, käy lukemassa sieltä lisää!