Niskakangas Touko

Niskakangas Touko

Olen 18-vuotias, paljasjalkainen vantaalainen, joka on juuri valmistumassa lukiosta ja siirtymässä siviilipalvelukseen. Politiikka on kiinnostanut minua koko lyhyen elämäni ajan, ja ensisijaisena tavoitteenani on saada kaupunkimme nuoret osaksi julkista päätöksentekoa. Uskon, että meillä kaikilla on jotain arvokasta ja tärkeää sanottavana kaupunkiimme liittyen riippumatta siitä, kuinka vanhoja tai nuoria olemme.

Muita minulle tärkeitä asioita ovat muun muassa ympäristön hyvinvointi ja eläinten oikeudet. Julkisia päätöksiä tehdessä edellä mainittujen asioiden kunnioittamisen tulisi aina itsestäänselvyys. Luonnon lisäksi kaupungin tulee pitää huolta myös ihmisistään. Kaupunginosien epätasa-arvoistuminen on todellinen ongelma, johon tulee puuttua. En halua, että tulevaisuudessa hyvinvointi on Vantaalla kasautunut vain tietyille alueille toisten alueiden kärsiessä. Tätä tulee ehkäistä panostamalla tarjoamalla muun muassa nuorille monipuolisia ja helposti saatavilla olevia harrastusmahdollisuuksia.

Unelmieni Vantaa on siis ystävällinen luonnolleen ja tasa-arvoinen asukkailleen. Haluaisin myös, että Vantaan kulttuuritarjonta monipuolistuisi ja tulisi vielä helpommin asukkaiden saataville. Uskon, että tarjoamalla lisää mahdollisuuksia sekä taiteen tekemiseen ja siitä nauttimiseen kaupunki lisää sekä elinvoimaisuuttaan että asukkaidensa onnellisuutta.

Kaiken kaikkiaan uskon, että minulla on paljon annettavana Vantaan päätöksentekoon. Olen asunut Vantaalla koko elämäni ja nähnyt läheltä sen kauneuden joka kaupungissamme asuu ja ne ongelmat, joista Vantaa kärsii. Haluan, että tulevaisuudessa Vantaa on sellainen moderni, ympäristöystävällinen ja tasa-arvoinen kaupunki, josta voimme olla yhdessä ylpeitä.